За Мъфин Хаус - една печеливша бизнес концепция!

 

За първи път в България, Muffin House представя автентична селекция от най-добрите мъфини. Време е и българската публика да се наслади на любимия на цял свят десерт. Избрахме за вас и осем вида вкусни сандвичи, които да зарадват и най-капризното небце.

Мъфините
В основата на концепцията ни стоят отличният вкус и високото качество. Със специалните рецепти на 25 сладки и 4 солени вида мъфина, Muffin House предлага любим вкус за всеки. А като прибавим и разнообразието от неповторими кремове, можете да създадете Вашата уникална комбинация.

Нашите мъфини са грижливо приготвени от висококачествени продукти за незабравим вкус, който пристрастява. Ние не използваме изкуствени подсладители, оцветители и добавени консерванти, защото Вие заслужавате един качествен продукт. Сигурни сме, че сами ще разпознаете изтънчения вкус на кафявата захар, пълномасленото какао и плътния шоколад в любимите ни шоколадови мъфини, ще оцените истинските малини и боровинки и други плодове в плодовата ни селекция.

Въпреки че наблегнахме на сладките мъфини, изпичаме пред вас и 4 невероятни солени мъфина с истински домашен вкус: с шунка и бяло сирене, спанак и сирене, маслини и нежен мъфин с яйца и сирене. Предупреждаваме ви, че един почти никога не е достатъчен....

Сандвичите
За да направим сандвичите си наистина добри, заложихме отново на изпитаната рецепта от чудесен вкус и високо качество. Комбинираме четири вида прясно изпечен на място хляб, висококачествени меса с ниско съдържание на мазнини или риба тон с майонеза, пресни зеленчуци и истински сирена, за да Ви предложим 8 любими вкуса и възможност за собствена селекция.

 

Ако желаете и Вие може да притежавате MUFFIN HOUSE и да се радвате на печеливш бизнес. ВИЖТЕ КАК?

x