Вземи нискобюджетен франчайз на една печеливша концепция - MUFFIN HOUSE


За първи път в България Muffin House представя оригиналната франчайз концепция на заведение за мъфини на световно ниво. Любимият десерт на Америка и Западна Европа вече завладява и българския пазар.


Бизнес моделът за франчайз на Muffin House се основава на оригинален висококачествен продукт на приемливи цени, насочен към широка целева група. Залагаме на идеята за високи обороти, а не високи надценки. Концепцията на Muffin House се приема много добре на пазара и продуктите предизвикват силен интерес сред целевите групи.


Портфолиото на Muffin House включва 26 вида вкусни мъфини с ароматен шоколадов или плодов акцент и 8 вида класически сандвичи. Продуктите се приготвят с висококачествени суровини и се отличават с истински домашен вкус.


Франчайз бизнесът с Muffin House е подходящ за различни типове предприемачи в зависимост от планираните мащаб и ресурси. Концепцията за франчайз е много добре разработена за малък семеен бизнес, за франчайз партньори, които са готови да вложат средства в по-голям обект, както и за вече съществуващи заведения, които искат да позиционират Muffin House витрина със специална селекция мъфини.


Предимствата на франчайза с Muffin House са много – сред основните са прилагането на изпитана работеща система за развиване на бизнеса, ексклузивност в рамките на географския регион за максимално високи резултати на франчайз партньора, съдействие във всички етапи на разработване и изпълнение на проекта.


Инвестицията във франчайз на средноголямо заведение Muffin House е приблизително 25 000 лева за оборудване, обзавеждане, както и  обучение на екипа, консумативи и брандинг на обекта. Има възможност и за разполагане само на витрина с мъфините на  Muffin House, за повече информация се свържете с нас!


За нас ще бъде удоволствие да обсъдим възможностите да работим заедно и да ви подкрепим в развиването на собствен франчайз бизнес!


ТОВА СА СПЕЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ПЪРВИТЕ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОРИ НА MUFFIN HOUSE

Условия за франчайз на MUFFIN HOUSE

Заведение Muffin House - оригинална рецепта за успех

Първоначална франчайз такса – 0.00лв.
Месечна франчайз такса – 0.00% от оборота
Такса реклама – 3.00% от месечния оборот, но не по малко от 200лв.
Допълнителнo оборудване и обзавеждане  25 000лв. без вкл. ДДС
Срок на договора 3+5 години

Ако искате да правите франчайз бизнес с Muffin House моля свържете се с нас и в лична среща ще обсъдим възможностите за партньорство.Условия за франчайз на MUFFIN HOUSE

Витрина или щанд Muffin House

Вече имате заведение на добра локация в което искате да добавите витрина или щанд с вкусните мъфини на Muffin House.

Моля свържете се с нас за да обсъдим възможностите за франчайз.x